• 1403/07/18 - 09:19
در نشست معاون توسعه دانشگاه در وزارت متبوع؛

نقشه ساختمان جدید دانشکده پزشکی سایت لاکان بررسی شد

در نشست معاون توسعه دانشگاه در وزارت متبوع، نقشه ساختمان جدید دانشکده پزشکی سایت لاکان بررسی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی رشت: نشست بررسی نقشه ساختمان جدید دانشکده پزشکی سایت لاکان با حضور معاون توسعه دانشگاه، معاون آموزش علوم پایه و تحصیلات تکمیلی دانشکده پزشکی و یکی از اعضای هیئت علمی باسابقه دانشکده در محل وزارت بهداشت، امروز برگزار شد.
در این نشست دکتر مصطفی گل شکن-معاون توسعه دانشگاه، دکتر آرش زمینی-معاون آموزش علوم پایه و دکتر بهرام سلطانی-عضو هیئت علمی گروه فارماکولوژی دانشکده و مهندس محمدی از معاونت توسعه دانشگاه حضور داشتند.
این نشست در راستای بحث و تبادل نظر پیرامون نقشه ساختمان جدید دانشکده پزشکی در سایت لاکان برگزار شد و با توجه به درخواست دانشکده پزشکی مبنی بر ساخت دانشکده پزشکی با مساحت ۲۳ هزار مترمربع، موارد توجیهی دانشکده پزشکی در آن مطرح شد و نتایج خوبی از این نشست حاصل آمد.
  • گروه خبری : اخبار دانشکده پزشکی
داود فرنودی