مدیر گروه |
||
دکتر کیومرث نجفی دانشیار،متخصص اعصاب و روان E-mail: k_najafi@gums.ac.ir
|
|
شناسه علمی و پژوهشی
آدرس پروفایل اسکوپوس آدرس پروفایل اورکید |
گروه روانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در سال 1362 همزمان با شروع به کار دانشکده علوم پزشکی گیلان با پذیرش کارورزان و کارآموزان روانپزشکی شروع به کار نمود.
در سال 1372 با پذیرش 3 دستیار، اولین دوره آموزش دستیاری روانپزشکی در دوره های سه ساله شروع گردید و هرساله 3 الی 4 دستیار پذیرش گردیده است.
از سال 1389 بر طبق ابلاغ وزارت بهداشت، دوره دستیاری روانپزشکی چهارساله گردید و هم اکنون سالیانه 6 الی 8 دستیار در گروه روانپزشکی پذیرش می گردند و زیر نظر اساتید گروه دوره های لازم را می گذرانند.
اهم آموزش های دستیاران گروه روانپزشکی در مراکز آموزشی درمانی شفا برگزار می گردد.این مرکز دارای 4 بخش بستری روانپزشکی مردان، 2 بخش بستری روانپزشکی زنان، 1 بخش بستری روانپزشکی کودک و نوجوان و یک بخش اورژانس می باشد که از این تعداد 2 بخش مردان و 1 بخش زنان، درمانی بوده و باقی آموزشی می باشد. همچنین دستیاران در درمانگاه های آموزشی روانپزشکی بزرگسال، درمانگاه فوق تخصصی روانپزشکی کودک و نوجوان، درمانگاه MMT، درمانگاه رواندرمانی، درمانگاه مشاوره- رابط (بیمارستان رازی)، درمانگاه جامعه نگر(مراکز بهداشت)، اتاق شوک، نوار مغزی،و ...آموزش های لازم را دریافت می نمایند. عموم کلاسها و برنامه های آموزشی در یک سالن اجتماعات و یک سالن جلسات برگزار می گردد.
مرکز تحقیقات علوم رفتاری، شناختی و اعتیاد کاوش زیر نظر معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان در واحد آموزش این مرکز مستقر می باشد و درمورد پژوهش های پزشکی لازم، پایان نامه ها، طرح های تحقیقاتی، مقالات و ... کمک های لازم را به دانشجویان اساتید ارائه می نماید.
درطی دو سال اخیر گروه روانپزشکی با حمایت های معاونت آموزشی دانشگاه تلاش نموده است تا طرح آموزش مجازی را به صورت پایلوت راه اندازی نماید که در آن دانشجویان در هر جای بیمارستان و حتی خارج از مرکز می توانند به کلاس ها، برنامه ها و ویزیتهای آموزشی در لحظه به صورت آنلاین دسترسی داشته و از آن استفاده ببرند.