• 1401/04/11 - 21:03
قابل توجه دانشجویان استعداد درخشان:

ثبت نام تسهیلات طرح شهید وزوایی در سامانه سینا آغاز شد

بنیاد ملی نخبگان در چارچوب برنامه توسعه فعالیت های علمی و فرهنگی دانشجویان مستعد تحصیلی کشور در سال تحصیلی جدید،اعتبارات و تسهیلاتی را به دانشجویان برتر دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور اعطا می نماید.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی رشت؛ براساس اطلاعیه بنیاد نخبگان استان گیلان، دانشجویان هر یک از دانشگاهها و مراکزآموزش عالی  کشور که واجد شرایط مذکور در شیوه نامه توسعه فعالیت های علمی و فرهنگی  دانشجویان مستعد تحصیلی کشور در سال تحصیلی 1402-1401 هستند می توانند درخواست خود را از طریق سامانه اطلاعاتی بنیاد به نشانی  sina.bmn.ir  ارائه نمایند.
فرایند ثبت نام آن دسته از متقاضیان که در حال حاضر دانشجو هستند از 17 خرداد ماه آغاز شده وتا پایان روز چهارشنبه، 15تیرماه ادامه دارد لازم است این دانشجویان اطلاعات و مستندات خود را به همراه تصاویر مربوطه در سامانه سینا بارگذاری یا به روز رسانی  نمایند.
 متقاضیان جهت دریافت اطلاعات بیشتر،  اطلاعیه طرح توسعه فعالیت های علمی و فرهنگی  دانشجویان مستعد تحصیلی کشور در سال تحصیلی 1402-1401 را مطالعه نمایند.
  • گروه خبری : اخبار دانشکده پزشکی,اخبار و اطلاعیه های پزشکی عمومی,اطلاعیه

فایل ها