جدیدترین نسخه شیوه نامه اجرایی برخورد با تقلب در آزمون ها
نحوه برخورد با تقلب در آزمون ها مطابق با جدیدترین نسخه شیوه نامه اجرایی آیین نامه انضباطی دانشجویان کشور مصوب آبان ماه 1401
به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی رشت، به اطلاع کلیه دانشجویان می رساند نسخه جدید شیوه نامه اجرایی برخورد با تقلب در آزمون ها به شرح ذیل می باشد:
تقلب عبارت است از استفاده محرز دانشجو از اطلاعات، تجهیزات یا امکانات به نحویکه مجاز نباشد، برای ارائه نتیجه یک فعالیت آموزشی موظف؛ متخلف به تنبیه بند ۵ (در درس یا آزمونهای مربوطه) و متناسب با نوع تقلب به یکی از تنبیهات بندهای ۱ تا ۶ و در صورت تکرار علاوه بر تنبیه بند ۵ به یکی از تنبیهات بندهای ۸ تا ۱۱ محکوم می شود.
تبصره ۱: صورتجلسه تقلب در جلسه آزمون با گزارش مراقبین جلسه یا نظر صریح مدرس یا نماینده آموزش مبنی بر استفاده دانشجو و با تأیید معاونت آموزشی دانشکده به کمیته انضباطی ارسال می شود.
تبصره ۲: پاسخ نادرست که نتیجه استفاده محرز دانشجو از تقلب باشد نیز مشمول تنبیه بند ۵ می شود.
تبصره ۳: به همراه داشتن مکتوبات، تجهیزات و امکانات غیر مجاز به نحوی که استفاده از آنها محرز نشود، تخلف دانشجو وفق ماده فوق، احراز و صرفا به یکی از تنبیهات بندهای ۱ تا ۵ محکوم می شود.
تبصره ۴: تعلیق تنبیه بند ۵برای تقلب، معادل حذف درس یا تکالیف مربوطه با الزام در تکرار آن خواهد بود.
تبصره ۵: چنانچه دانشجوی مرتکب تقلب به بند ۵ محکوم شود، همکاری کننده در آن تقلب نیز به یکی از تنبیهات بندهای ۱ تا ۴ و بند ۵ تعلیقی محکوم می شود. در صورتی که مراقب جلسه آزمون دانشجو بوده و همکار در تقلب محسوب شود مشمول بندهای ۴ تا ۹ می شود.
تبصره ۶: در صورت تقلب دانشجو در امتحانات جامع کشوری، متخلف متناسب با نوع تقلب به یکی از تنبیهات بندهای ۴ تا ۸ محکوم می شود و در صورت تکرار، تنبیهات تا بند ۱۱ قابل تشدید است.
تبصره ۷ : در آزمون های کشوری بر اساس قانون رسیدگی به جرائم آزمون های سراسری رسیدگی می شود.
تفکیک تنبیهات
به منظور استناد و تطبیق دقیقتر احکام انضباطی، تنبیهات آیین نامه به صورت زیر تفکیک میشوند:
- احضار و اخطار شفاهی بدون درج در پرونده انضباطی دانشجو
- اخطار کتبی بدون درج در پرونده انضباطی دانشجو
- تذکر کتبی و درج در پرونده انضباطی دانشجو
- توبیخ کتبی و درج در پرونده انضباطی دانشجو
- دادن نمره0/25 در درس، آزمون یا تکالیف مربوط به تخلف
- محرومیت از تسهیلات رفاهی دانشگاه از قبیل وام، خوابگاه، تغذیه و غیره از یک ماه تا مدت زمان باقی مانده از تحصیل می باشد.
- دریافت خسارت از دانشجو در مواردی که تخلف منجر به ایجاد ضرر و زیان به دانشگاه یا بیت المال ( بازگشت به آیین نامه )شده باشد.
- منع موقت از تحصیل به مدت یک نیمسال یا از 1 تا 6 ماه بدون احتساب سنوا ت
- منع موقت از تحصیل به مدت یک نیمسال یا از 1 تا 6 ماه با احتساب سنوا ت
- منع موقت از تحصیل به مدت دو نیمسال یا از 6 تا 12 ماه بدون احتساب سنوا ت
- منع موقت از تحصیل به مدت دو نیمسال یا از 6 تا 12 ماه با احتساب سنوا ت
دانشجویان گرامی:
جهت مطالعه جدیدترین نسخه شیوه نامه اجرایی آیین نامه انضباطی دانشجویان کشور مصوب آبان ماه 1401 در خصوص نحوه برخورد با تقلب در آزمون ها به آدرس الکترونیکی زیر مراجعه کنید.
نظر دهید