• 1403/05/10 - 10:28

نشست رییس دانشکده پزشکی با گروه آموزشی بیوشیمی و فیزیک پزشکی

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی رشت: نشست رییس دانشکده پزشکی با گروه آموزشی بیوشیمی و فیزیک پزشکی، امروز در دفتر ریاست دانشکده پزشکی رشت برگزار شد.

این نشست در ادامه نشست های دوره ای دانشکده پزشکی با گروه های آموزشی با هدف بحث و تبادل نظر پیرامون مسائل گروه مربوطه برگزار شد.

دکتر شادمان نعمتی-رییس دانشکده پزشکی رشت از گروه های آموزشی به عنوان مهم ترین رکن دانشکده یاد کرد و با توجه به شعار دانشکده: «توسعه دانشکده، دپارتمان به دپارتمان» خواستار توجه بیش از پیش گروه ها به این مساله شد.

دکتر نعمتی در ادامه بر نقش بی بدیل مدیران گروه ها در ارتقای گروه تاکید کرد و از مدیر گروه ها خواست تا جلسات گروه را به صورت منظم برگزار نمایند و گزارش جلسه را به وی نیز ارائه کنند.

وی همچنین با اشاره به مساله ادغام افقی دروس، گروه بیوشیمی را یکی از مهمترین گروه ها در عملیاتی کردن این موضوع دانست.

در ادامه دکتر ملک معین انصار-مدیر گروه بیوشیمی و فیزیک پزشکی مسائل گروه را با رییس دانشکده در میان نهاد. یکی از موضوعاتی که دکتر انصار مطرح نمود، مساله ایجاد و راه اندازی کارشناسی ارشد بیوشیمی بود که پس از بحث و تبادل نظر و بررسی مشکلات مربوطه، دکتر نعمتی خواستار برگزاری جلسات بیشتر و مکاتبات جهت رفع موانع شد.

• گروه خبری : اخبار دانشکده پزشکی
داود فرنودی