تغذیه پایه و اساس سلامت مطلوب انسان و جوامع رو به رشد است.علوم تغذیه  رشته ای است که به مطالعه ارتباط بین دریافت های غذایی و اثر آنها بر سلامت و بیماری می پردازد. در واقع، این رشته، علمی است که مربوط به بررسی اثرات مواد مغذی مختلف و هضم  وجذب و انتقال و متابولیسم آنها بر روندهای مختلف سلامت و بیماری است. علاوه بر آن، درکنار مطالعات مربوط به عملکرد های غذا در بدن، متخصصان تغذیه بسیار علاقه مندند تا بدانند که چگونه محیط و روش های نگه داری مواد غذایی بر کیفیت وسلامت غذاها تاثیر می گذارد و این فاکتورها چه تاثیری بر سلامت و بیماری ها دارند و از سوی دیگر نیز به دنبال آن هستند که مشکلات تغذیه ای شایع در گروههای سنی مختلف از جمله کودکان، نوجوانان، زنان باردار و سالمندان را شناسایی کنند، علل اختلالات متابولیکی مرتبط با تغذیه از جمله چاقی و سوء تغذیه را بیابند و به راهکارهایی مناسب در جهت جهت افزایش آگاهی و نگرش عمومی در زمینه اصول تغذیه صحیح و کاهش شیوع بیماری های مزمن مانند دیابت و بیماری های قلبی – عروقی دست یابند.

در دنیای در حال تغییر، می توان با مطالعه و پژوهش های موثر مرتبط با موضوعات تغذیه بالینی و اپیدمیولوژی تغذیه ، پاسخ هایی صحیح و کارا برای مشکلات مربوط به غذا و تغذیه و نقش تغذیه در بیماری ها، در پژوهش ها ارائه داد و بدین شیوه باری از دوش سیستم بهداشتی و درمانی کشور برداشت و موجب افزایش کیفیت زندگی افراد جامعه شد.

همکاران هیئت علمی گروه در زمینه های مختلف علوم تغذیه چون  رژیم درمانی در بیماری های مختلف، اپیدمیولوژی تغذیه، مشکلات مرتبط با تغذیه وعلوم پایه تغذیه فعالیت دارند و همچنین جهت کمک به درمان بیماران مشغول به ارائه خدمات در کلیلینک های تخصصی دانشگاه می باشند. زمینه تحقیقاتی اعضای گروه نیز گسترده بوده و تحقیقات مختلفی در زمینه های مختلف علوم تغذیه از جمله نقش مواد مغذی در چاقی، بیماری های مزمن نظیر بیماریهای قلبی عروقی و فشار خون بالا، سرطان ها،اختلالات گوارش و کبد، بیماریهای سیستم عصبی و ... صورت می پذیرد. اهداف گروه شامل دستیابی به آخرین یافته های علوم تغذیه و انجام پژوهش‌های موثر و کارآمد برای گسترش علم تغذیه است.

آخرین بروز رسانی : 1400/06/20