• 1403/06/10 - 08:25

شورای معاونین دانشگاه، میهمان دانشکده پزشکی رشت بود

به منظور بررسی و رفع مشکلات دانشکده پزشگی، شورای معاونین دانشگاه، امروز در دانشکده پزشکی رشت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی رشت: شورای معاونین دانشگاه، امروز در دانشکده پزشکی رشت برگزار شد.
در این جلسه که علاوه بر ریاست و معاونین دانشگاه، ریاست، معاونین و مسئولان دانشکده پزشکی رشت نیز حضور داشتند به بررسی مسائل و مشکلات دانشکده پزشکی پرداخته شد.
پیش از برگزاری جلسه با توجه به عزم دانشکده بر الکترونیکی کردن فرایندهای اداری و آموزشی در راستای تحقق دولت الکترونیک از پروژه اسکن پرونده های پرسنلی و دانشجویی بازدید به عمل آمد.
همچنین از آنجایی که مرکز آزمون دانشکده پزشکی یکی از مهمترین مراکز برگزاری آزمون در دانشگاه می باشد که سالانه تعداد زیادی از آزمونهای کشوری و دانشگاهی در آن برگزار می شود در راستای بهسازی اتاق سرور  دانشکده پزشکی ضمن بازدید ریاست دانشگاه، تمهیداتی در این زمینه اتخاذ گردید.
  • گروه خبری : اخبار دانشکده پزشکی
داود فرنودی