• 1401/03/01 - 10:16
  • تعداد بازدید خبر : 57
  • زمان مطالعه: 2 دقیقه

تایمز نتایج رتبه بندی تاثیر اجتماعی و اقتصادی سال ٢٠٢٢ دانشگاه های جهان را منتشر کرد

تایمز نتایج رتبه بندی تاثیر اجتماعی و اقتصادی سال ٢٠٢٢ دانشگاه های جهان را منتشر کرد.

به گزارش لیزنا، دکتر جعفر مهراد استاد دانشگاه شیراز و موسس  ISC با اعلام این خبر گفت:  ویرایش حاضر، آن گونه که تایمر اعلام کرده است، بزرگ ترین رتبه بندی دانشگاهی است که در آن رتبه تعداد 1524 دانشگاه برتر تأثیرگذار از ١١٠ کشور جهان ارایه شده است.

اهداف توسعه پایدار

هدف های هفده گانه عبارت است از:

پایان دادن به فقر/ دستیابی به امنیت غذایی/ طمینان از زندگی سالم و ارتقای رفاه اجتماعی/ آموزش با کیفیت

دستیابی به برابری جنسیتی/ مدیریت پایدار آب/ دستیابی به انرژی مقرون بصرفه/ کار مناسب و رشد اقتصادی

صنعت، نوآوری و زیرساخت/ کاهش نابرابری/ سکونت گاه های امن، فراگیر و پایدار/ تضمین الگو های

پایدار تولید و مصرف/ اقدام برای رویارویی با تغییرات اقلیمی/ حفاظت از اقیانوس ها و دریا ها و منابع ابی

مدیریت پایدار جنگل ها/ ترویج جوامع صلح جو و فراگیر/ مشارکت برای تحقق اهداف توسعه پایدار

نتایج رتبه بندی دانشگاه های ایران

دکتر مهراد گفت: در بین 1524 دانشگاه تاثیر گذار برتر جهان نام ٢٧ دانشگاه از جمهوری اسلامی ایران دیده می شود که هر کدام در تعدادی از اهداف توسعه پایدار امتیازات خاصی را به خود اختصاص داده اند. نخستین دانشگاه ایران در این نظام رتبه بندی دانشگاه علوم پزشکی تهران است که آن را از سایر دانشگاه های کشور به طور برجسته‌ای متمایز می سازد. دانشگاه علوم پزشکی سمنان دومین دانشگاه برتر ایران است.

موسس  ISCدر ادامه گفت: در فاصله رتبه های ٣٠١ تا ۴٠٠ به ترتیب نام دانشگاه های علوم پزشکی اصفهان و علوم پزشکی شهید بهشتی دیده می شود. در فاصله رتبه های ۶٠١ تا ٨٠٠ نیز دانشگاه های علوم پزشکی جندی شاپور، کاشان، علوم پزشکی کاشان، کردستان، صنعتی شریف، تربیت مدرس، تهران و علوم پزشکی زنجان به عنوان دانشگاه های تاثیرگذار معرفی شده اند. دانشگاه های صنعتی امیرکبیر، علوم پزشکی اراک، صنعتی نوشیروانی بابل، علوم پزشکی قم، شهید باهنر کرمان، و تبریز نیز در این رتبه بندی در فاصله ای بین ٨٠١ تا ١٠٠٠ قرار دارند. از رتبه 1000 به بالا می توانیم نام دانشگاه های اراک، آزاد اسلامی واحد نجف آباد، صنعتی کرمانشاه، مراغه، تربیت معلم شهید رجایی، صنعتی شیراز و سیستان و بلوچستان را مشاهده کنیم.  وی در پایان افزود: بدین ترتیب، از میان ٢٧ دانشگاه ایران در رتبه بندی دانشگاه های تاثیرگذار تایمز تعداد ١۶ دانشگاه وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، ١٠ دانشگاه وابسته به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و یک دانشگاه نیز وابسته به دانشگاه آزاد اسلامی ایران است.

تعداد دانشگاه های بعضی از کشورهای اسلامی در این رتبه بندی از این قرار است: پاکستان ۶٣، ترکیه ۵٨، عراق ۴٧، مصر ٣۶، اندونزی ٢٨، مالزی ٢٣ و عربستان سعودی٢٢ دانشگاه است.

 

 

  • گروه خبری : کتابخانه دانشکده پزشکی
  • کد خبر : 88076
کلمات کلیدی
صدیقه نوروزمهر
خبرنگار

صدیقه نوروزمهر

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1401/03/01 10:16