• 1402/05/01 - 08:14
  • تعداد بازدید خبر : 323
  • زمان مطالعه: 2 دقیقه

برگزاری کارگاه آموزشی نقش اساتید در ارتقای سلامت روان دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی گیلان

کارگاه آموزشی نقش اساتید در ارتقای سلامت روان دانشجویان با تدریس دکتر فردین مهرابیان-معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، در دانشکده پزشکی رشت برگزار شد.

 به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی رشت به نقل از  مفدا گیلان: کارگاه آموزشی نقش اساتید در ارتقای سلامت روان دانشجویان با حضور اساتید مشاور دانشکده پزشکی رشت با تدریس دکتر فردین مهرابیان-معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گیلان و به همت اداره مشاوره و سلامت روان دانشگاه برگزار شد.

دکتر فردین مهرابیان در جمع اساتید مشاور این دانشکده افزود: درحالی که مشاوران دانشگاه سنگین‌ترین وظیفه را در مواجهه با دانشجویانی که از نظر عاطفی مشکل دارند، به عهده دارند، افراد دیگری که در دانشگاه کار می‌کنند نیز ممکن است با دانشجویان نیازمند خدمات مشاوره‌ای مواجه شوند یا اطلاعاتی در مورد آن‌ها به دست آورند. که لازم است این افراد، دانشجویانی را که از نقطه نظر روانشناختی نیاز به کمک دارند، شناسایی کرده و نحوه برخورد با آن‌ها را بیاموزند.

وی با اشاره به اینکه همه ما در مقابل دانشجویان مسئول هستیم و باید در مقابل دانشجوی آسیب پذیر یا آسیب دیده عکس العمل به موقع و مناسب نشان دهیم افزود: دانشجویان معمولا در طول تحصیل با انبوهی از استرس ها مواجه می‌شوند، در حالی که اکثر دانشجویان می توانند به خوبی از پس مقتضیات زندگی دانشجویی برآیند. اما این فشارها برای بعضی از دانشجویان توانکاه بوده و تنهایی نمی‌تواند مشکلاتشان را حل کنند. دانشجویان ممکن است که احساس انزوا، تنهایی، درماندگی و حتی ناامیدی کنند. این احساسات به راحتی عملکرد تحصیلی دانشجویان را دچار مشکل کرده و چه بسا آنها را به سمت رفتارهای پرخطری همچون مصرف مواد و خودکشی سوق دهد. اساتید و کارکنان به دلیل اینکه در تماس مستقیم با دانشجویان هستند از موقعیت بی نظیر برای شناسایی و ارجاع دانشجویان نیازمند به مشاوره برخوردارند. این امر به‌خصوص برای دانشجویانی که دور از والدین خود زندگی می کند یا نمی خواهند با دوستان و خانواده خود تشریک مساعی داشته باشند بیشتر مصداق دارد، ابراز علاقه و نگرانی اساتید و کارکنان نسبت به سرنوشت دانشجو عامل بسیار مهمی برای یاری رسانی به دانشجو است که در حال تلاش برای تثبیت مجدد تعادل هیجانی خود است و حتی می‌توان به ادامه تحصیل و بعضا ادامه زندگی فرد منجر شود.

دکتر مهرابیان در ادامه این کارگاه با اشاره به اینکه قشر جوان و دانشگاهی امروز با قشر جوان گذشته بسیار متفاوت است خاطر نشان کرد: جوانان و دانشجویان امروز از آی کی یو بسیار بالایی برخوردار اما منفعل‌تر از قشر گذشته هستند و آنان تنها در فضای مجازی حضور پر رنگ دارند و فضای مجازی بیش از هرچیز و هر کس مورد تأییدشان است و این ما هستیم که باید تلاش کنیم با جوانان ارتباط دو سویه داشته باشیم.

در این کارگاه آموزشی مباحث گوناگونی در خصوص چگونگی برقراری ارتباط با دانشجویان، و نقش اساتید مشاور در سلامت روان دانشجویان، چگونگی شناسایی دانشجویان نیازمند به خدمات مشاوره ای و سلامت وچگونگی ارجاع به اداره مشاوره و سلامت روان دانشگاه جهت دریافت خدمات و ... مطرح شد.

 

  • گروه خبری : اخبار دانشکده پزشکی,اعتباربخشی,اخبار و اطلاعیه های فرهنگی دانشجویی,فرهنگی دانشجویی
  • کد خبر : 107848
کلمات کلیدی
مدیر سایت
خبرنگار

مدیر سایت

تصاویر

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1402/05/01 08:14